U petak, 21. oktobra, u Lađevcima kod Kraljeva održana je još jedna lokalna aktivnost na projektu “Deo Evrope 2030”. Događaju su prisustvovali nastavnici i đaci sedmog i osmog razreda u osnovnoj školi “Dragan Đoković Uča”, koji su mogli više da čuju o tome šta su inkluzija i ravnopravnost, i kvalitetnom obrazovanju. Ovo interaktivno predavanje održala je naša mlada SDG ambasadorka, Milena Jovanović iz Kraljeva.

Pored upoznavanja sa SDG-jevima 4, 5 i 10 koji se tiču obrazovanja, rodne ravnopravnosti i (ne)jednakosti u društvu, prisutni su mogli da čuju više i o našem projektu “Deo Evrope 2030” i aktivnostima Fondacije Arka.

U narednom periodu očekuje nas još lokalnih aktivnosti. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram za više informacijama.

Projekat “Deo Evrope 2030” podržan je od strane Evropske Unije kroz Erasmus+ program, a sprovodi se u konzorcijumu organizacija African Media Association Malta (Malta), Solidaridad sin Fronteras (Španija), IASIS (Grčka), Guarani (Španija) i Fondacija Arka (Srbija).

#DeoEvrope2030 #ApartofEU2030 #17SDGs2030

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *